WARSZAWA

Voor meer informatie over talkSPORT’s Engeland cricket dekking dit najaar, klik hier

Chris Eubank Sr gelooft dat zijn zoon nog steeds vervangen Floyd Mayweather als ‚s werelds beste bokser voorafgaand aan het gevecht met James Degale aanstaande zaterdag. Mayweather, die uit het boksen pensioen met een perfecte 50-0 record, naast Eubank Jr opgeleid in de vroege dagen van de carrière van de super-middengewicht’s.

2 Eubank Jr traint voor op de Grudge Match met Degale aanstaande zaterdag diep geïnspireerd door de Amerikaanse, Eubank Jr zwoer om hem te vervangen als de beste pound-for-pond vechter op de planeet terug in 2015. Echter, de 29-jarige carrière is gegaan in een duidelijk andere richting. Nederlaag aan collega-Brit Billy Joe Saunders in 2014 zag zijn ongeslagen record geruïneerd, en vorig jaar verloor hij van George Groves in de World Boxing Super Series.

LAATSTE boksen nieuws beginnen met het verspreiden HET NIEUWS Eddie Hearn onthult nieuwe waarschijnlijke datum voor Callum Smith’s volgende gevecht ACTION Reporter gekust door Pulev huurt advocaat; beschuldigt hem van nieuwe, aanvullende aanranding VERWARMDE David prijsschokken fans met out-of-karakter, expletive beladen uitbarsting 50/50 Eddie Hearn reageert op Deontay Wilder vraag van een 50/50 verdeling naar AJ vechten in de werken Eddie Hearn onthult wanneer we zouden kunnen zien Anthony Joshua vechten Oleksandr Usyk Amir Khan’t Amir Khan legt uit waarom hij zo slecht in de laatste gevecht met Samuel Vargas WAT NEXT was? Tyson Fury trainer onthult die strijd is het meest waarschijnlijk volgende: Joshua of Wilder UPSET KOMEN?

Khan waarschuwt Crawford van ‘grote schok’ als hij kijkt hem voor toekomstige super gevecht Niettemin in een interview met IFL TV, Eubank Sr weigert uit te sluiten de mogelijkheid van zijn zoon oplopend tot dezelfde hoogte als Mayweather. “In mijn hoofd, ik dacht dat dit een man die Mayweather zou kunnen vervangen, en misschien is hij nog steeds kan,” zei Eubank Sr. “Maar nu ik moet gewoon een stapje terug en kijken, want natuurlijk, de dingen niet altijd gelijk aan wat je denkt, omdat je niet weet wat er gaande is in het hoofd van een individu.” Bekijk deze post op Instagram ‚MISSCHIEN @chriseubankjr KAN nOG VERVANGEN @floydmayweather’ – – @umar_ifl sprak @chriseubanksnr in Brighton voor zijn zonen botsen met @ jamesdegale1 aanstaande zaterdag bij @ theo2london live op @itvboxing PPV – – Full interview op ons YouTube-kanaal, waar Senior gesprekken over zijn zonen trainer situatie @shanemcguigan, @ jamesdegale1 recente opmerkingen, @saundersbillyjoe mislukte drugstest / potentiële rematch met Junior & @stgeorgegroves met pensioen – – VERGEET NIET INSCHRIJVEN OP YOUTUBE en volg ons op Twitter / FACEBOOK (LINKS IN BIO) – – #boxing #boxeo #boxingheads #boxinghighlights #boxinghistory # boxing👊 #boxingfanatik #boxingnews #boxingfans #boxingworkout #boxinggym #showtimeboxing #fightnight #fightnights #boxinggloves #boxingnight #boxingworld #box inglifestyle #boxingislife #boxinglife #boxingmotivation #boxingmemes #boxing #ifltv #mtkglobal #chriseubankjr #degaleeubankjr Een post gedeeld door IFL TV (@ifltvboxing) op 15 februari 2019 om 09:54 PST Na een lange pauze, de voormalige bokser weigerde commentaar te geven op nederlagen van zijn zoon naar Groves en Saunders. Eubank Jr en Degale zullen hun langverwachte Grudge Match volgend weekend betwisten de Britse rivalen gezicht af in Londen voor de vacante IBO super-middengewicht titel.

Er is veel kwaad bloed tussen het paar de afgelopen jaren en de strijd – die live op talkSPORT zal zijn – vindt plaats tegen de achtergrond van vijandigheid te nemen te midden van hun wederzijdse afkeer voor elkaar. 2 Mayweather wordt beschouwd als een van de grootste boksers aller tijden Degale zei van zijn tegenstander onlangs: “Ik geloof dat hij niet de afstamming, de grootte en de vaardigheid om me verslaan.

Elke keer als hij heeft opgevoerd hij is gevonden out “En Eubank Jr reageerde in natura, te zeggen:‘. DeGale gaat naar de school van zijn carrière, een goede ouderwetse schuilplaats krijgen’Ze zijn nu klaar om hun vete te regelen binnen de ring in wat een van de 2019 grootste aanvallen zijn.
Jon Norman en een jetlag Gareth Batty bespreken Engeland overwinning op een Srilankaanse Board XI in hun openingswedstrijd tour wedstrijd in het P Sara Stadium.

Plus, worden ze vergezeld door Moeen Ali, die voor Engeland speelde de bal, bespreken de nieuwe Srilankaanse sensatie, brengt u het laatste nieuws over ‘FatGate’ en horen van een vrouw die alles in Colombo gaf. Voor meer informatie over talkSPORT’s Engeland cricket dekking dit najaar, klik hier
Groot-Brittannië Amir Khan is een van een lijst van vechters die zijn uitgevoerd door het terugzenden van voormalig wereldkampioen Marcos Maidana hebben genoemd.

De 35-jarige ex-WBA weltergewicht koning stoppen met de sport na zijn twee mega gevechten met Floyd Mayweather in 2014, maar heeft nu verklaard dat hij komt uit pensionering in een bizarre video. Bekijk deze post op Instagram @floydmayweather espero tu respuesta !!! Este 12 de enero en el Polideportivo de Mar del Plata Haré mi Regreso.

No hay nadie el medio, somos vos y yo !!!! @hdperro @amirkingkhan @mannypacquiao @canelo @a_guaymallen #boxing #lasvegas #usa #boxeoargentino #mardelplata Een post gedeeld door Chino Maidana / promoties (@chinomaidana_promotions) op 8 januari 2019 om 12:21 pm PST Maidana – momenteel enorm overgewicht – gesteld in bokshandschoenen in een openbare oproep-out naar zijn oude vijand Mayweather voor een trilogie match, voordat ook het benoemen van Manny Pacquiao, Canelo Alvarez en Amir Khan als strijders op zijn hit lijst. Het is nog onduidelijk hoe ernstig zijn comebacking bedoelingen zijn, maar moet de Argentijnse terug te krijgen in de ring zal zonder twijfel een opmerkelijke gebeurtenis.

2 Velen zien Marcos Maidana als de beste overwinning van Amir Khan’s carrière 2 Maidana gaf Floyd Mayweather alles wat hij kon verwerken in hun eerste aanval Khan verslagen Maidana door nauwe, maar unaniem besluit wanneer ze voor het eerst in 2010. Maidana ontmoetten elkaar in een spannende affaire toen herbouwd zijn carrière door het verslaan van Adrien Broner en leapfrogged Khan in de race om een ​​gevecht met Mayweather te beveiligen.

Hij duwde de Amerikaanse dicht eerste keer rond, maar overdracht saldo naar de mobiele telefoon bankrekening werd overklast in hun rematch die schijnbaar gaf hem genoeg geld om nooit meer te vechten. Nu echter blijkt dit niet het geval zijn. Laatste Boksen Nieuws beginnen met het verspreiden HET NIEUWS Eddie Hearn onthult nieuwe waarschijnlijke datum voor Callum Smith’s volgende gevecht ACTION Reporter gekust door Pulev huurt advocaat; beschuldigt hem van nieuwe, aanvullende aanranding VERWARMDE David prijsschokken fans met out-of-karakter, expletive beladen uitbarsting 50/50 Eddie Hearn reageert op Deontay Wilder vraag van een 50/50 verdeling naar AJ vechten in de werken Eddie Hearn onthult wanneer we zouden kunnen zien Anthony Joshua vechten Oleksandr Usyk Amir Khan’t Amir Khan legt uit waarom hij zo slecht in de laatste gevecht met Samuel Vargas WAT NEXT was?

Tyson Fury trainer onthult die strijd is het meest waarschijnlijk volgende: Joshua of Wilder UPSET KOMEN? Khan waarschuwt Crawford van ‚grote schok’ als hij kijkt hem voor toekomstige super gevecht gerangschikt de top tien pound-for-pound boksers in de wereld van vandaag, met inbegrip van Canelo en Joshua CON MAN McGregor is ‚once in a lifetime’, maar MMA expert ruggen hem te maken UFC terug EENWORDING Shawn Porter geeft een positieve update van potentiële Errol Spence vechten VERTRAGING Streefdatum voor Fury vs Wilder rematch ingesteld op boxing fans teleur
Murat Gassiev is ingesteld aan te melden met de Britse promotor Eddie Hearn voor zijn verhuizing naar zwaargewicht.

Autokary i Mikrobusy